İş dünyasının önde gelen isimleri GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı’nda

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GYİAD), EY Türkiye işbirliği ile düzenlediği Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da dünyadan ve Türkiye’den önemli konuşmacıları ağırlamaya hazırlanıyor.
 
Toplam 20 konuşmacı ile aile varlıklarının ekonomiye kazandırılmasına farklı bakış açıları getirecek etkinliğin ana konuşmacıları, Suudi Arabistan merkezli Al-Kifah Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Waleed Al Afaleq, EY Global Aile Şirketleri Uzmanlık Merkezi Global Başkanı Peter Englisch, Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu ile Borusan Holding CEO Agah Uğur olacak.    
 
Etkinlikte, Türkiye’deki işletmelerin yüzde 95’ini oluşturan aile şirketlerinin nesiller boyunca sürdürülebilmesinde kilit faktörler olan aile varlık ve mülklerine ilişkin tüm ayrıntılar farklı başlıklar altında değerlendirilecek. Gün boyunca devam edecek konferansta, aile mülklerindeki riskler ve fırsatlar, gayrimenkul yatırım pazarı, aile mülklerinin sürekliliği gibi konu başlıkları, düzenlenecek iki panelle iş dünyasının önde gelen isimleri tarafından masaya yatırılacak. Moderatörlüklerini Krea Gayrimenkul Başkanı Hakan Kodal ve Capital Dergisi Yayın Direktörü M. Rauf Ateş’in yapacağı panellerde, önde gelen gayrimenkul, hukuk ve portföy yönetimi şirketlerinden yöneticiler söz alacak.
 
Altın sponsorluğunu Nef’in üstlendiği GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı’nın öğleden sonraki oturumunda düzenlenecek panelde ise ilginç bir konu ele alınacak. Panelistler, Leyla Alaton’un moderatörlüğünde, sanatın aile varlıklarının değerlendirilmesinde alternatif bir yatırım olarak nasıl kullanılabileceğini konuşacak.