Genç Yönetici Ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Tüzük Değişikliği Olağanüstü Genel Kurul Çağrısı

Genç Yönetici Ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Tüzük Değişikliği Olağanüstü Genel Kurul Çağrısı

30.03.2021 tarihinde gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul ile Dernek Tüzüğümüzün bir maddesinde değişiklik yapıldı ve Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü'ne gerekli başvurular tamamlandı.

Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından tüzük üzerinde gerçekleştirilen çalışma sonucunda iletilen yazıda (buradan ulaşabilirsiniz) mevzuata uygun olmadığı belirtilen tespit sebebiyle Tüzükte anılan maddenin değiştirilmesi zorunluluğu hasıl olmuştur.


Anılan değişikliğin yapılması amacıyla da Derneğimizin Tüzük Değişikliği Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 25.11.2021 tarihinde saat 12:00'da Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği Merkezi, Assembly Ferko Signature Binası (Boardroom Salonu) Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No:175 Ofis No:14 Şişli, Levent /İstanbul adresinde yeterli çoğunluk sağlanamadığından, 02.12.2021 tarihinde aynı gündemle, InterContinental İstanbul (Dolmabahçe Salonu) Gümüşsuyu, Asker Ocağı Cd. No:1, 34435 Beyoğlu/İstanbul adresinde saat 18:00'da yapılacaktır.

Yönetim Kurulumuz tarafından Genel Kurul'a önerilen Tüzük değişikliklerine buradan ulaşabilirsiniz. (Dosyadaki sarı renkli madde, değişiklik yapılması önerilen içeriği göstermektedir)

GYİAD Tüzük Değişikliği Olağanüstü Genel Kurul üyelerimize önemle duyurulur.

Genel Kurul Gündemi:

1) Açılış
2) Başkanlık divanının teşekkülü
3) Dernek faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanının bilgi vermesi
4) Tüzük değişikliklerinin görüşülmesi ve oylanması
5) Dilek ve temenniler
6) Kapanış

Önemli Not:

Covid 19 salgını kapsamında siz değerli üyelerimizin sağlığı açısından alacağımız önlemleri paylaşmak isteriz. Üyelerimizden iki doz aşılarının tamamladığına ve son aşılarının üzerinden minimum 15 gün geçtiğine dair aşı karnelerini etkinlik kaydı sırasında Genel Sekreterliğimiz ile paylaşmalarını rica ederiz. Aşı olmayan ya da hastalık geçirmiş üyelerimizden ise en fazla 48 saat önce yapılmış negatif PCR testinin bizlerle paylaşılmasını önemle rica ederiz.


Saygılarımızla,

GYİAD Genel Sekreterliği