Geleceğin yöneticileri GYİAD MBA Programı’nın ikinci döneminde buluşuyor

Günümüzün ekonomik ve teknolojik değişimleri, iş dünyasının artan hızı ve değişkenliği, çalışma hayatında geniş yetkinliklere sahip olmayı gerektiriyor. Bu ihtiyacı karşılamak adına tasarlanan GYİAD MBA programının içeriği, katılımcılara iş dünyasında başarılı olmak için gerekli olan yetkinlikleri kazandırmayı hedefliyor. Genç yetenekleri keşfedip pratiğe dayalı eğitimler çerçevesinde iş dünyasına hazırlamayı ve ülkemize ölçülebilir fayda üreten yetişmiş iş gücü katmayı amaçlayan GYİAD MBA Programı, aynı zamanda seçkin MBA programları ve geçerli sertifika programları arasında yer almayı, fayda üretmeyi ve farkındalığı artırmayı hedefliyor.

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı İrem Pehlivanoğlu Gürkaş, program hakkında görüşlerini şöyle ifade etti: “Dijital çağın hızla değişen ve gelişen çehresi, iş dünyasında da çok daha dinamik bir hareket kabiliyetine sahip olmayı gerektiriyor. İçinde bulunduğumuz bu yeni dönemle birlikte sektörler ve çalışma biçimleri evrilirken, iş yapış şekilleri yeniden biçimleniyor. Edindiğimiz birçok bilgi, bugün ciddi bir dönüşüm yaşıyor. Bu noktada da İş dünyasına ait deneyimlerin önemi eskisinden daha fazla. GYİAD olarak 2021 yılında ilk dönemini hayata geçirdiğimiz MBA Programı, teorinin pratikle desteklendiği bir eğitim süreci oldu. Süreç boyunca bütün katılımcılara GYİAD üyeleri arasından mentorlar atandı. Mentorlarımız, çağın ekonomik ve teknolojik değişimlerine, iş dünyasının artan hızına ve değişkenliğine uyum sağlayabilmeleri adına katılımcılarımızı en iyi şekilde hazırlamaya çalıştılar. Şimdi MBA Programı’mızın ikinci dönemini başlatıyor olmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Bu programla kendini geliştirmek ve iş dünyasına hazırlanmak isteyen herkes için bir fırsat yaratmayı amaçlıyoruz. Zengin içerikleri ve mentorların birebir desteği gibi çok değerli detaylarla yaratılan GYİAD MBA programı ile iş hayatındaki yetkinliklerini geliştirmek isteyen gençlere destek olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

GYİAD MBA Programı ikinci döneminde de katılımcılara girişimcilik, finans, pazarlama satış, strateji, insan kaynakları ve hukuk alanlarında iş hayatına yönelik gerçek yetkinlikler sağlamayı hedefliyor. Programa dahil olan tüm katılımcılara iş hayatından başarılı mentorlar atanıyor. Böylelikle eğitim alacak kişilerin gelişimleri takip edilerek iş dünyasına en iyi şekilde hazırlanmaları hedefleniyor.

GYİAD MBA Programı, içeriğinde yer alan kapsamlı eğitimlerin yanı sıra, oldukça zengin bir sosyal içerik de sunuyor. İş dünyasına yönelik etkinlikler, katılımcıların sosyalleşmesini ve iş dünyasına yönelik ilişki geliştirmelerini sağlıyor. Duayen isimlerin tecrübelerini aktaracağı ilham verici konuşmalardan oluşan “MBA Talks” bu etkinliklerden yalnızca biri…

GYİAD MBA sonunda hazırlanacak olan yıllık, alınan tüm eğitimleri, dahil olunan etkinlikleri ve katılımcının mentorunun referans yazısını içerecek. GYİAD bu yıllığı, eğitimin sonunda anlaşmalı şirketler ile paylaşacak. Böylelikle programa dahil olan katılımcıların iş dünyasına daha hızlı şekilde kazandırılması hedefliyor.

Üniversitelilerin, yeni mezunların ve çalışma hayatındaki gençlerin başvurabileceği GYİAD MBA’ye katılmak için öncelikle www.gyiad.org.tr/mba adresindeki formun doldurulması gerekiyor. 15 Haziran 2022 itibariyle başlayacak olan başvurular, 17 Ağustos’a dek devam ediyor.

Hızla dönüşen yeni dijital çağda, yetkinliklerini geliştirmek, iş hayatının değerli isimleriyle tecrübelerini zenginleştirmek, iş dünyasına profesyonel ve hızlı bir giriş yapmak isteyen tüm gençler, 26 Eylül-19 Aralık 2022 aralığında gerçekleşecek GYİAD MBA Programı’na davetli…