Geleceğin yöneticileri GYİAD MBA Programı’nda buluşuyor

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GYİAD), iş dünyasından değerli yöneticilerin ve profesyonellerin derslerde aktif rol alacağı, iş dünyasına ait gerçek tecrübelerin aktarılacağı çok özel bir MBA programı başlatıyor.

Günümüzün ekonomik ve teknolojik değişimleri, iş dünyasının artan hızı ve değişkenliği, çalışma hayatında geniş yetkinliklere sahip olmayı gerektiriyor. İşte bu ihtiyaca cevap olmak amacıyla tasarlanan GYİAD MBA programının içeriği, katılımcılara iş dünyasında başarılı olmak için gerekli olan yetkinlikleri kazandıracak şekilde oluşturuldu.

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu, program hakkında görüşlerini şöyle ifade etti: “Dijital çağa ayak uyduran iş dünyası her geçen gün hızla değişiyor. Sektörler yenileniyor, çalışma biçimleri evriliyor, iş yapış şekilleri birçok sektörde yeniden biçimleniyor. Üniversite yıllarında edindiğimiz birçok bilgi bugün çok ciddi bir transformasyona uğramış durumda. İş dünyasına ait deneyimler ve bunlardan alınacak dersler bugün çok daha önem kazanmış durumda. GYİAD olarak hayata geçirdiğimiz MBA Programı ile kendini geliştirmek ve yarının iş dünyasına hazırlanmak isteyen herkes için bir fırsat yaratmayı amaçladık. GYİAD MBA programı, zengin içerikleri ve mentorların birebir desteği gibi çok değerli detaylarla yaratıldı. İş hayatındaki yetkinliklerini geliştirmek isteyen gençlere bu alanı açmaktan mutluluk duyuyoruz.”

GYİAD MBA Programı, katılımcılara girişimcilik, finans, pazarlama satış, strateji, insan kaynakları ve hukuk alanlarında iş hayatına yönelik gerçek yetkinlikler sağlamayı hedefliyor.

Programa dahil olan tüm katılımcılara iş hayatından başarılı mentorlar atanıyor. Böylelikle eğitim alacak kişilerin gelişimleri takip edilerek iş dünyasına en iyi şekilde hazırlanmaları hedefleniyor.

GYİAD MBA Programı, içeriğinde yer alan kapsamlı eğitimlerin yanı sıra, oldukça zengin bir sosyal içerik de sunuyor. İş dünyasına yönelik etkinlikler, katılımcıların sosyalleşmesini ve iş dünyasına yönelik ilişki geliştirmelerini sağlıyor. Duayen isimlerin tecrübelerini aktaracağı ilham verici konuşmalardan oluşan “MBA Talks” bu etkinliklerden yalnızca biri…

GYİAD MBA sonunda hazırlanacak olan yıllık, alınan tüm eğitimleri, dahil olunan etkinlikleri ve katılımcının mentorunun referans yazısını içerecek. GYİAD bu yıllığı, eğitimin sonunda anlaşmalı şirketler ile paylaşacak. Böylelikle programa dahil olan katılımcıların iş dünyasına daha hızlı şekilde kazandırılması hedefliyor.

Üniversitelilerin, yeni mezunların ve çalışma hayatındaki gençlerin başvurabileceği GYİAD MBA’ye katılmak için öncelikle www.gyiad.org.tr/mba adresindeki formun doldurulması gerekiyor. 4 Ocak 2021 itibariyle başlayacak başvurular, 22 Ocak’a dek devam edecek.

Hızla dönüşen yeni dijital çağda, yetkinliklerini geliştirmek, iş hayatının değerli isimleriyle tecrübelerini zenginleştirmek, iş dünyasına profesyonel ve hızlı bir giriş yapmak isteyen tüm gençler, Şubat-Nisan 2021 aralığında gerçekleşecek GYİAD MBA Programı’na davetli…