Cumhuriyetimizin 98. Yıl Dönümünde GYİAD 35 Yaşında…

Cumhuriyetimizin 98. Yıl Dönümünde GYİAD 35 Yaşında…

Genç Türk iş insanları olarak sürdürülebilir kalkınmanın sadece ekonomik büyüme ile sağlanamayacağı bilinci ile toplumsal ve sosyal gelişim her zaman öncelikli konularımız arasında yer almıştır. Bu nedenle Cumhuriyetimizin 98. Yılını kutlarken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere verdiği vazifeleri yerine getirmek ve daimî kılmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalar ile toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çeken, genç istihdamı ve nitelikli eğitimi vurgulayan, Yeni Normal adını verdiğimiz bu süreçte dijitalleşmenin önemine dikkat çeken dinamik, girişimci ruhlu ve çevre bilincine sahip bir genç iş dünyasının temsilcisi haline gelmenin heyecanını yaşıyoruz.

Geleneksel etkinliklerimizin yanı sıra vizyoner ve inovatif bakış açımızla, Türk iş dünyasını geliştiren ve genç nesillere yol gösteren projelerimizle, 35 yıldır Türkiye’nin en etkili ve köklü sivil toplum örgütlerinden biri olmayı başardık. Bugün baktığımızda üyelerimizin şirketlerinin yıllık toplam cirosu 13 milyar doları bulurken, 68.000 çalışanın istihdam edildiği umut veren bir tablo görüyoruz.

Özgürlükçü, dinamik ve her kesime eşit mesafedeki duruşumuzla, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında ilerleyerek, gençliğimize yakışır işler yapmaktan, ülkemize ve ekonomimize katma değer yaratmaktan gurur duyuruyoruz.

Bütün bu bilgiler ışığında, her geçen gün GYİAD’ın başarısına başarı katmış başta çok kıymetli Kurucu Üyelerimiz olmak üzere, GYİAD Başkanlarına, Yönetim Kurulu Üyelerine, Çalışma Grubu Eşbaşkanlarına ve siz değerli bütün üyelerimize tüm içtenliğimizle teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

GYİAD 35. Yıllık kurumsal hafızası ve vizyoner üyeleri ile çalışmaya, üretmeye, yatırım yapmaya ve istihdam yaratmaya devam edecektir.

GYİAD’ın 35. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun!

 

Fuat Pamukçu

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı