Burcu Akdarı Toprak’ın adaylığını açıkladığı GYİAD’da genç patronları seçim heyecanı sardı

Burcu Akdarı Toprak yaptığı açıklamada, GYİAD üyelerinin 30 milyar dolarlık ekonomik büyüklüğü yönettiklerini belirterek, buna değişim ve dönüşüm kadar kurumsal hafızanın ve sürekliliğin önemine dikkat çekti.
 
Genç iş dünyasının en köklü STK’larından biri olan GYİAD’ın, 29 yıldır başarıyla sürdürdüğü yolculuğunda yeni bir başlangıcı, köklerinden kopmadan yenilenmenin heyecanını yaşadığına dikkat çeken Akdarı Toprak, sözlerini şöyle sürdürdü: 
 
BİRİKİM İLE YENİLİĞİ BİRLEŞTİRDİK
 
“Yaratıcı, akılcı, geçmişin birikimlerinden yararlanan ama sonuna kadar yenilikçi, vizyoner bir anlayış ile hareket ediyoruz. Genç iş insanlarının gelişimi ve başarısı için emek harcayan GYİAD’ımızı güçlenen kadromuzla 30’lu yaşlarına taşımayı hedefliyoruz. Bu süreçte “deneyimin” yaşamımızdaki en değerli sermaye olduğunu biliyoruz. 
Yerel ve global şirketlerde her biri önemli başarılara imza atmış, hemen hemen her sektörden ekonominin nabzını tutan üst düzey yöneticiler, aile şirketi sahipleri, girişimci ve danışmanlardan oluşan yeni bir ekiple aday olduk.
 
Big Chefs Yönetim Kurul Başkanı Saruhan Tan, Pragma Kurumsal Finansman Yönetici Direktörü Kerim Kotan, Dünya Göz Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Demet Kapıcıoğlu, 3 Seas Capital Partners Yönetici Ortağı İbrahim Arınç, Barilla Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Karababa, Vestel Ticaret A.Ş. Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman gibi birbirinden değerli arkadaşlarımız bu süreçte bizimle birlikteler. 
Kökleri olmayanın geleceğinin de olmayacağına inanıyor; ‘biz geleceğiz’ diyoruz”
14 Mayıs Perşembe günü yapılacak Olağan Genel Kurulda iki listenin yarışacağını bildiren Burcu Akdarı Toprak, her koşulda kazananın GYİAD olmasını arzu ettiklerini sözlerine ekledi