Anıtkabir Ziyareti

Anıtkabir Ziyareti

4 Ocak 2022 tarihinde gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı neticesinde Derneğimizin 18. Dönem Başkanı olarak İrem Pehlivanoğlu Gürkaş seçilmiştir. Bu kapsamda, Derneğimiz Başkan değişikliği sonrasında ilk ziyaretini yönetim kurulumuz ve üyelerimizden oluşan bir heyetle ANITKABİR’e gerçekleştirerek, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü minnet ve saygıyla anmıştır.

Bu ziyaret kapsamında Ata'mızın mozolesine çelenk bırakıldıktan sonra Başkanımız İrem Pehlivanoğlu Gürkaş Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak aşağıdaki yazıyı paylaşmıştır.

 

Büyük Önderimiz

ATATÜRK,

“Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir” sözünüzden hareketle bugün 18. Dönem GYİAD yönetim kurulu ve üyeleri olarak huzurunuzda olmaktan büyük onur duymaktayız. 

Ülkemize hedef olarak koyduğunuz “muasır medeniyetler seviyesine çıkma” hedefi doğrultusunda, önderliğinizde başlatılmış olan uygarlık ve refah toplumu olma mücadelesi kararlılıkla sürdürülmektedir.

Toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çeken, genç istihdamı ve nitelikli eğitimi vurgulayan, Yeni Normal adını verdiğimiz bu süreçte dijitalleşmenin önemine dikkat çeken dinamik, girişimci, çevre bilincine sahip bireyler sivil toplumun gücünü Cumhuriyet değerleri ışında ifa ediyoruz.

Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor, minnet duygularımızla şükranlarımızı sunuyoruz.

 

İrem Pehlivanoğu Gürkaş
Yönetim Kurulu Başkanı
GYİAD